top of page
323195261_1528316824298319_4029512630899002161_n.jpeg

Kloé

by Klotcz Edit

Klotcz Edit, a KLOÉ Divatszalon tulajdonosa hosszú évek óta foglalkozik divattervezéssel és ruhakészítéssel. Már nagymamája műhelyében, a szabászasztalon könyökölve kislányként szívta magában a szakma alapjait.
 
Az első, saját kézzel varrott babaruhák, a fiatalon kibérelt panellakás biciklitárolója után mára Pécs egyik legelegánsabb divatszalonjának tulajdonosa. A szakma szeretete, a rengeteg kitartás kellett a sikerhez, amelyet az igényes kivételezéssel készült alkotásai nap, mint nap igazolnak.

Ruháinak stílusát a letisztult, kortalan elegancia jellemzi, ami már bő két évtizede meghatározza a KLOÉ márka stílusjegyeit. Mára már határon túl is keresett márka.

Szolgáltatásaink

Menyasszonyi ruha

A KLOÉ legerősebb vonala, ahol nemcsak a saját, egyedi igényeidnek megfelelő esküvői ruhákat találod meg, hanem meglévő kollekcióinkból is választhatsz.

Menyecske ruha

Menyasszonyi ruháink mellett saját tervezésű, egyedi menyecske ruha kollekciónk is megtalálható, amely igény esetén bérelhető, vagy meg is vásárolható.

Méretre készítés

Szalonunkban a divattervezőnk által tervezett ruhákat konfekcióméretekben kínáljuk. Ezek kis szériában készülnek, így megtartják egyediségüket.  Rád igazítjuk, vagy saját igényeidnek megfelelően újat tervezünk rád szabva!

Fashion

Alkalmi, koktél- és estélyi ruháink mellett hétköznap is hordható elegáns, egyedi darabokkal vár a FASHION kollekció.

Varázsold el környezeted egyedi megjelenéseddel, az irodától egy randin át a fényes bálokig.

bottom of page